top of page
Devi_SaskiaPetaja_2020-Nettisivut.jpg

DEVI SPARKLES

Pala taivastani

MINUSTA

Ammattidomina

Ammattidomina jumalaisilla jaloilla ja kropalla. Jumalatar, joka rakastaa sissyjä ja nöyriä palvelijoita. Nautin käyttäytymisen muokkaamisesta ja aistillisesta femdomista. Tarjoan hieman online sessioita, mutta todellinen intohimoni on tosielämän kohtaamisissa. Voit tavata minut sessiossa tai Helsingissä kinky-"treffeillä".

VOIT TAVATA MINUT SESSIOIDEN MERKEISSÄ, TAI KINKY-TREFFEILLÄ

Aika varattava etukäteen.

Saat minuun parhaiten yhteyden sähköpostilla: devi.sparkles(a)gmail.com

Muista, että ensivaikutelman voit tehdä vain kerran.

Helsingin studioni sijaitsee Punavuoressa lähellä Länsisatamaa. 

Tampereen studioni sijaitsee Tampereen keskustassa, lähellä rautatieasemaa ja linja-autoasemaa.

Studio Velvet sijaitsee Veikkolassa.

A_104304.jpg
Nokia_Arena_November_2021_6.jpg
uusi punavuori_edited.jpg

PALVELE MINUA

Olen fantasiasi

7.3.2021.jpg
Devi_SaskiaPetaja_2020-Nettisivut-2.jpg
Devi_SaskiaPetaja_2020-Nettisivut-3.jpg

JALKASESSIOT

PALVELU JA ALISTUMINEN

TYTTÖILY JA SISSY-KOULUTUS

Kun maailma on mullinmallin, voit palvella minua netissä

IHAILE

"Todellinen lahja annetaan odottamatta mitään vastineeksi"

En odota lahjoja, kun tapaamme. Ne ovat vain ihana yllätys. Jos haluat antaa minulle lahjan, joka todella tuo hymyn kasvoilleni, tutustu toivelistaani.

KUINKA PALVELLA MINUA

Ole valmis oppimaan. Ole nöyrä. Ole kannustava.

7.3.2021.jpg

JALKOJEN TAI KENKIEN PALVONTA

Haluaisitko nähdä itsesi hieromassa suloisia ja pehmeitä jalkojani, tuntea kuinka lihakset rentoutuvat lempeän kosketuksesi alla? Ehkäpä kutittaa niitä hieman ja nähdä, kuinka ne nyrpistyvät? Ehkä haluaisit suudella korkojani ja lipaista varpaitani? Haluaisitko aistia jalkani tai kenkieni hienon tuoksun? Tai haluaisitko tuntea lihasteni voiman, kun olet avuttomasti puristettuna jalkojeni alla?

Vai haluaisitko vaalia niitä kaukaa, nähdä ne ruudullasi niin läheltä, mutta kuitenkin turvallisen välimatkan päästä? Vai haluaisitko saada kuvan tai videon muistuttamaan sinua lempi jumalattarestasi.

Devi_SaskiaPetaja_2020-Nettisivut-3.jpg

SISSY-KOULUTUS / CD / FEMINISAATIO

Laitan sinut pukeutumaan mekkoon ja ihaniin alusvaatteisiin, asettelen päähäsi kauniin peruukin ja meikkaan sinut viimeistelläkseni lopputuloksen. Ihailen ensin muutosta, ja sitten saat itse katsoa peiliin. Voimme viettää tyttöjen iltaa yhdessä, vai opetanko sinua kävelemään korkokengillä?

Feminisointi voi jatkua sessiona, tai se voi olla vain turvallinen ei-seksuaalinen paikka, jossa voit tutkia sukupuoltasi.

Kun lähdet kotiin, jätätkö minulle peruukin lisäksi siveysvyösi avaimen?

IMG_20210616_215326~2.jpg

SOSIAALIAIKA TAI TREFFIT

Vie minut kahville tai herkulliselle illalliselle Helsinkiin. Sen jälkeen voimme lähteä ostamaan vaikkapa alusvaatteita; minulle, sinulle tai meille molemmille. Kukaan ei saa tietää, että minulla on samalla siveytesi avain kädessäni. Nautin myös kulttuurista taidegallerioista balettiin, sirkuksesta burleskiin. Vai pitäisikö meidän paeta keskustasta kävelylle merenrantaan ja piknikille puistoon? Voimme vaikka käydä hikoilemassa kuntosalilla ja syödä sitten yhdessä terveellisen lounaan.

Jos nautit esimerkiksi sissyilystä (tyttöilystä), voin lähteä kanssasi ostoksille ostamaan ensimmäistä mekkoasi, meikkiä, alusvaatteita tai korkokenkiä.

Jos taas sinua kutkuttaa ajatus siitä, että voit ostella lahjoja kiihottavalle naiselle, voimme myös mennä ostoksille vain minua varten. Sinä saat kunnian olla se, joka auttaa minua valitsemaan eri tuotteiden välillä. Luonnollisesti sinä olet myös se, joka ostaa valitut tuotteet.

Tapaamiset vain klo 11-22 välisenä aikana

Kysy vapaasti myös muista sessiosta ja aktiviteeteista, vaikka niitä ei olisi listattu tässä. Tutustu myös rajoihini ennen sitä.

Devi_SaskiaPetaja_2020-Nettisivut-2.jpg

PALVELU

Palveleminen ei koske sinua, vaan minua. Täytät tarkoituksesi kuuliaisena palvelijanani ja olemalla minulle hyödyllinen. Haluaisitko oppia keittämään täydellisen kupin kahvia, joka tuo hymyn kasvoilleni? Haluaisitko oppia antamaan minulle rentouttavan hieronnan? Haluaisitko käyttää ammattitaitoasi palvellaksesi ihanaa naista kasvottoman yrityksen sijaan?

Vai haluaisitko tehdä kinkyjä tehtäviä oman kotisi yksityisyydestä käsin ja saada lempeän jumalattaren palvottavaksi kaukaa?

IMG_93761_1_40_edited.jpg

AKTIVITEETTEJÄ HERÄTTÄMÄÄN MIELIKUVITUKSESI

Kiusoittelu ja kieltäminen, siveysvyö ja avaimenhaltijuus, kahlitseminen, nipistely, raapiminen, aistillinen dominointi, roolileikit, hellävarainen kosketus, raju kosketus, "samppanja"/kultaiset suihkut, "kaviaari"/ruskeat suihkut, ihmishuonekaluna olo, duo-sessiot pariskunnille ja duo-sessiot kahden dommen kanssa, lemmikkileikit (petplay), piiskaus, sähköleikit, nöyryytys, vangitseminen, rahaorjuus, pegging eli strap-on leikit, fistaus, panokone, ruokaleikit, selkäsauna, genitaalien-kidutus, karvojen poisto, läpsiminen, wartenbergin pyörä, pureminen, sondaus, lääkärileikit...

Devi Sparkles dominatrix Helsinki whip_edited.jpg

IHANNE ALISTUVA

Valmis oppimaan. Nöyrä. Kannustava.

Kanssani olet turvassa ja voit tulla luokseni juuri sellaisena kuin olet, riippumatta sukupuolesta, ihosi väristä tai kehostasi. Tutustutan mielelläni myös ensikertalaisia ihmeelliseen maailmaani.

Puhun suomea, englantia ja jonkin verran ruotsia. Jos olet kuuro tai huonokuuloinen, osaan jonkin verran suomalaista viittomakieltä ja olen tottunut myös kirjalliseen viestintään ja viittomakielen tulkkeihin.

Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä, jos sinulla on joitakin esteettömyystarpeita.

RAJANI

EI SEKSIÄ

EN OLE ALASTI, ENKÄ YLÄ- TAI ALAOSATTOMISSA (WC-ERITESESSIOITA LUKUUNOTTAMATTA)

EI IHON RIKKOMISTA, EI NEULOITUSTA

EI TUPAKOINTIA

ET VOI TULLA SESSIOON HUMALASSA TAI MUUTEN PÄIHTYNEENÄ

EI "ROOMALAISIA SUIHKUJA"

VOIT LEIKKIÄ "KAVIAARILLANI", MUTTA MINÄ EN LEIKI SINUN ERITTEILLÄSI (= EN VAIHDA SINULTA KAKKAVAIPPAA)

EI RANKKAA PALLIEN POTKIMISTA

En koskaan odota lahjoja, ne ovat vain iloinen yllätys

Gift Box
antishop_logo_stk_4_nofx.png

Yhteistyössä

bottom of page